Warning: filemtime(): stat failed for https://aspecta.sk/wp-content/plugins/ai-radar/ai-radar.css in /data/e/3/e3a8cc59-2085-4aa9-8192-11bc1026d314/aspecta.sk/web/wp-content/plugins/ai-radar/ai-radar.php on line 107
Aspecta - AWS Advanced Partner

ASPECTA - AWS Advanced Partner

Budujte budúcnosť s AWS v spolupráci s naším skúseným a certifikovaným tímom.

advanced tier light 2 1

Naše
AWS certifikácie:

AWS Certified Cloud
AWS Certified Solutions Architect
AWS Certified SysOps Administrator
AWS Certified Security
0 +

rokov skúseností

0 +

cloudových riešení

0 +

expertov na cloud

Výhody partnerstva pre našich zákazníkov

"Naše partnerstvo s AWS nie je len formálnym uznaním – je dôkazom našej kompetencie a odbornosti. Vďaka našej dlhoročnej spolupráci so zákazníkmi, sme mali možnosť ukázať svoje schopnosti a poskytovať riešenia, ktoré skutočne prinášajú hodnotu."

Prednostný prístup k inováciám

Ako Advanced Partner AWS prinášame zákazníkom najnovšie technológie, aby mohli rýchlejšie reagovať na nové trendy a inovácie.

Expertíza na najvyššej úrovni

Naši certifikovaní odborníci sú neustále školení a hodnotení AWS, čo naším klientom garantuje najlepšie možné riešenia a podporu pre ich úspech v cloude.

Optimalizácia nákladov a výkonu

Máme prístup k programom a podmienkam AWS, ktoré naším klientom pomáhajú efektívne riadiť náklady a zlepšiť výkon ich cloudových riešení.

Výsledky, ktoré hovoria za všetko

Naša práca s AWS nám umožnila transformovať podniky rôznych odvetví. Prezrite si naše prípadové štúdie a referencie, aby ste zistili, ako sme našim klientom pomohli dosiahnuť ich ciele.

Infraštruktúra a prevádzka Azure pre Volkswagen Group Services

Partnerovi sme poskytli rozsiahle cloudové služby vrátane vytvorenia a správy cloudovej a fyzickej infraštruktúry prostredníctvom platformy Azure.

Migrácia do Amazon Cloudu (AWS) pre Volkswagen Group Germany

Zabezpečovali sme globálnu migráciu a nasadenie systému VW (25 entít, 10x tis. používateľov). Súčasťou riešenia bola cloudová architektúra, integračná architektúra a infraštruktúra ako nasadenie kódu (IaaC).

Služby a riešenia, ktoré ponúkame

Cloudová migrácia

Pomáhame vám s hladkým a nákladovo efektívnym presunom vašich aplikácií a dát do AWS.

Cloudová adopcia

Zabezpečujeme rýchlu a efektívnu adopciu cloudu naprieč vašou organizáciou.

VMware na Cloud Native

Umožňujeme vám zmodernizovať vaše VMware prostredie pre optimálny výkon na AWS.

FinOps implementácia

Strategicky riadime vaše cloudové náklady a optimalizujeme investície do AWS.

Riešenia na mieru

Tvoríme špecifické riešenia, ktoré sú prispôsobené vašim jedinečným potrebám a cieľom.

new office cover

Prečo Aspecta?

1. Overená kompetencia: Dosiahnutie statusu AWS Advanced Partner nie je len formálnym uznaním, ale dôkazom našej schopnosti poskytovať riešenia na najvyššej úrovni. Vďaka intenzívnej spolupráci so zákazníkmi sme mohli demonštrovať naše schopnosti a vytvárať hodnotné riešenia.

2. Špičkový tím odborníkov: Naši experti sú certifikovaní AWS špecialisti s hlbokým porozumením technológií AWS. Nezastavujeme sa, našim cieľom je neustále vzdelávanie a zlepšovanie našich zručností.

3. Potvrdené reálnymi výsledkami: Naša spolupráca s AWS nám umožňuje implementovať a optimalizovať cloudové riešenia, ktoré prinášajú reálne obchodné výsledky pre našich klientov.