Warning: filemtime(): stat failed for https://aspecta.sk/wp-content/plugins/ai-radar/ai-radar.css in /data/e/3/e3a8cc59-2085-4aa9-8192-11bc1026d314/aspecta.sk/web/wp-content/plugins/ai-radar/ai-radar.php on line 107
IT služby a IT riešenia pre úspešný biznis | Aspecta

IT služby a riešenia pre úspešný biznis

Transformujte svoj podnik pomocou najmodernejších digitálnych a cloudových riešení, odborne integrovaných systémov a pokročilých IT služieb. Dosiahnite skutočné obchodné výsledky a udržte si náskok na konkurenčnom trhu.

CLOUD ADOPTION

Zjednodušte migráciu do cloudu a získajte bezpečný a efektívny prechod na cloudové platformy bez narušenia prevádzky. Optimalizujeme vaše náklady a zvýšime agilitu vašej firmy.

CLOUD TRANSITION

Pripravte svoju firmu na cloud a získajte schopnosť prevádzkovať IT v cloudovom prostredí. Vytvoríme pre vás cloudovú organizáciu a operačný model pre bezproblémovú prevádzku cloudu.

FINOPS

Optimalizujte cloudové náklady aj o viac ako 50 % a získajte úplnú kontrolu nad výdavkami v cloude. Reinvestujte úspory do strategických projektov a maximalizujte obchodnú hodnotu cloudu.

MIGRÁCIA Z VMWARE

Získajte flexibilné riešenie, ktoré vám umožní prispôsobiť sa meniacim sa podmienkam. Pomôžeme vám s bezproblémovou migráciou z VMware do cloudu, na iné on-premises prostredie alebo ich hybridnú kombináciu.

DIGITAL ADOPTION

Zrýchlite digitálnu transformáciu vášho podniku a získajte okamžité digitálne riešenia, ktoré vám umožnia rýchlo a efektívne prejsť na digitálne procesy. Aspecta vám pomôže eliminovať chaos, zjednodušiť správu a prejsť od excelovských tabuliek k digitálnej efektivite.

AI ADOPTION

Naštartujte AI adopciu s garantovaným vplyvom a získajte konkurenčnú výhodu vďaka AI riešeniam. Naše služby vám pomôžu identifikovať najvhodnejšie use cases, rýchlo implementovať AI a dosahovať merateľné obchodné výsledky.

ĎALŠIE SLUŽBY

Vývoj softvéru

Vyvinieme vám škálovateľné a robustné softvérové produkty vytvorené s ohľadom na princípy moderného IT a dodržiavania agilných princípov a princípov CI/DC počas celého životného cyklu vývoja produktu.

Business inteligence

Transformujeme vaše obchodné dáta do strategického nástroja pomocou pokročilých business intelligence riešení, ktoré posilňujú váš trhový výkon a zvyšujú ziskovosť. Naše služby efektívne spracovávajú a analyzujú kritické údaje, čím vám umožňujú rásť a inovovať.

Automatizácia

Implementujeme technológie zabezpečujúce efektívnu automatizáciu vašich podnikových procesov s ohľadom na návratnosť a dopad na váš biznis.

RPA a robotizácia

Zefektívnime vaše podnikové procesy implementáciou pokročilých RPA technológií, ktoré zabezpečujú rýchlejšie a presnejšie vykonávanie pracovných úloh bez potreby zásadných zásahov do vašich existujúcich systémov.

Migrácia do ORACLE cloud

Zvýšime efektivitu a výkon vašej spoločnosti s Oracle Cloud, ktorý poskytuje prístup k najnovším technológiam a umožňuje vám sústrediť sa na hlavné činnosti namiesto správy IT infraštruktúry.

Modernizácia IT a DevOps

Efektívne zmodernizujeme vašu existujúcu IT infraštruktúru a zabezpečíme integráciu nových technológií a postupov, čo povedie k zvýšeniu efektivity a rýchlosti procesov a k zníženiu nákladov.